Poveste interzisă (II)


Se mai întâlneau la petreceri, odată a invitat-o la dans, dar l-a refuzat nervoasă, așa că a dansat cu prietena ei, o femeie superbă, cu trup de viespe și ochi pătrunzători, care s-a lipit de el, nesperat și surprinzător, cu o tandrețe îmbietoare și caldă. I-a șoptit câteva cuvinte cu multe înțelesuri la care ea a râs roșind ușor și nu i-ar mai fi dat drumul din brațe, dar a trebuit când s-a terminat melodia. I-a sărutat mâna, iar ea l-a sărutat pe obraz, mult prea aproape de colțul gurii, zâmbindu-i cu îndemn și zăbovind puțin, ca el să-i simtă buzele umede și întredeschise. Însă la următoarea melodie ritmurile s-au schimbat așa că el a început să bea cu prietenii.
Nu dansa decât blues, nu-i plăcea să danseze singur printre mulți alții, fără să frământe un mijloc între palme, fără să simtă sâni încercând degeaba să se distanțeze politicos de pieptul lui, un pântec lipsit de curajul de a i se împotrivi în strânsoarea fermă, fără să-și lase cu neglijență palma să coboare, dar nu prea mult, doar puțin sub limita decenței, pipăind fără vulgaritate, doar cu dorință transformată în mângâieri lente fundul pe care l-ar fi strâns și mușcat cu lăcomie, fără să-și împletească coapsele în atingeri fierbinți cu altele împotrivindu-se să le primească pe ale lui între ele, simțindu-l tare și nerușinat.
De printre ceilalți bărbați n-a mai avut curaj să-și continue gândurile, doar a urmărit-o cu privirea în flăcări toată noaptea. Femeilor nu le plac bărbații aflați în pragul beției, mai ales celor frumoase și dorindu-se iubite. Inevitabil s-a îmbătat și toată vraja a pierit ca și cum n-ar fi fost.
Târziu a ajuns acasă și s-a trântit, așa îmbrăcat, direct în pat, trezindu-se după ora prânzului, însetat, cu o durere de cap înfiorătoare, dar și cu gândul, și trupul, la prietena ei. Avea poftă de ea, de mult nu mai dorise atât de flămând o femeie, și ar fi sunat-o, dar ce să-i spună, că o vrea la el pentru o oră ? Avusese o șansă, dar o risipise în băutură. Și oricum îl durea capul, o scuză numai bună pentru neputința lui de azi noapte.
Și-a aprins o țigară și și-a făcut o cafea. Încerca să-și amintească cât mai multe detalii despre noaptea trecută, poate că la cheful următor i se va schimba norocul, dacă va înceta să mai bea fără măsură. Curios, însă, cel mai clar și-a amintit refuzul ei de a dansa, și cu toate că la momentul respectiv nu-l afectase, acum se simțea furios. Era un tip foarte politicos, vorbea frumos, iar erotismul și-l masca cu multă diplomație, evitând cu eleganță orice priviri curioase care ar fi putut duce la situații incomode. Era chiar romantic, ce mama dracului nu i-a plăcut ei ? De parcă ar fi fost vreo Prințesă ! Devenea arțăgos, îl deranja, stupid și tardiv, indiferența ei. Și-a mai aprins o țigară ca să-și potolească furia mai înainte să ducă iar la culcare, deși de enervare îi pierise somnul, iar capul îl durea și mai tare. Acum îl măcina o curiozitate obsedantă și vanitoasă. Ce dracu’ nu-i plăcuse la el ? Încercă să-și mute gândul către prietena ei, să simtă iar lăcomie carnală, dar îi pierise și pofta asta. S-a dus și s-a întins în pat, până la urmă mahmureala trebuia să-l adoarmă.

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: