Lefter


Ți-am scris atâtea, multe, poate nu ți-au plăcut, sau poate da, sau unele da, altele nu, sau poate nici nu le-ai citit pe toate, dar nu contează, nu de asta am venit, am venit pentru că mi-au spus că fiecare literă scurtează viața, da, acuma am aflat, acuma mi-au spus, acuma au aflat și ei, sunt cercetări de ultimă oră, rezultatele nici n-au fost făcute publice, încă, dar eu am un statut privilegiat, o știi, și problema e că eu le-am scris pe toate, câte le-am scris, irevocabil, și au calculat ei cât, iar ca să le plătesc pe toate a trebuit să mă împrumut și din moarte, așa că pentru moment sunt lefter și vroiam să te întreb, până primesc avansul următoarei vieți, n-ai vrea să-ți împarți câteva gânduri cu mine ?

 1. #1 by annaodette13 on 17 October 2014 - 3:42

  scrii prea frumos, placut si sincer ca sa-ti derutezi receptorii, dar ma bucura convingerea ta, că sub platosa buchiilor in arena scriitoriceasca, esti imbatabil cu cei de o speță cu tine, dar carora.mie si altor cititori, nu le poti ascunde propria fire omeneasca, cu care esti nevoit sa faci față, nu lor, ci ție, care cauti…stii foarte bine, ce. Ti s-a relevat, in fine, ca ‘toti ostasii’, sunt oameni, dar nu eroi ca tine. Felicitari!
  Cu sinceritate, Teodora.

  • #2 by Domnul Bob on 18 October 2014 - 17:27

   Un război nu se câștigă doar cu vitejie, dar mai ales cu strategie. Iar aici sinceritatea nu mi-e de folos, de asta sfârșesc, poate eroic, dar sfârșesc.
   Mulțumesc pentru aprecieri !

 2. #3 by alma nahe on 15 October 2014 - 9:14

  Alea cumpărate vrac scurtează.

  • #4 by Domnul Bob on 15 October 2014 - 15:52

   Firesc, alea îs pline de EU-uri 🙂

 3. #5 by Adina on 13 October 2014 - 8:57

  consumul de litere poate scurta viaţa, mai ales când viaţa încape mai mult în cuvinte. în iubire e nevoie şi de tăceri, pline de gesturi, nu poţi fenta sistemul prea mult… gândurile împărţite sunt cel mai mişto avânt spre noi orizonturi. şi zâmbirile în gând sunt.
  să-ţi fie nesfârşire în cuget şi-n cuvânt, din plin 🙂

  • #6 by Domnul Bob on 18 October 2014 - 17:34

   Mulțumesc, Prințesă !

 4. #7 by Irina on 12 October 2014 - 19:56

  Nu te teme, literele nu scurteaza viata. Asa ti-au spus ei, invidiosi pe felul cum vorbele tale sfideaza legea trecerii timpului. Si nici nu le-ai scris pe toate, doar asa simti tu preaplinul. Literele sunt culorile cu care destinul deseneaza viata. Te poti imprumuta pentru cate vieti mai ai tu de daruit in cuvinte. Scrise, spuse sau gandite.
  Fiecare cuvant e o lume, dar tu stii asta dintotdeauna.

  • #8 by Domnul Bob on 12 October 2014 - 21:19

   Mă înclin, Prințesă ! Parcă m-ai împăcat cu timpul !

  • #9 by annaodette13 on 17 October 2014 - 2:36

   Irina are perfecta dreptate. Cum si de ce sa fortezi destinul?! Tu, prin scrierie tale, esti si vei ramane nemuritor, si pentru urmasii urmasilor nostri, daca lasi cursul talentului să fie absorbit de marea masa a cititorilor, caci prin apa ei, de primenire epica si lirica, esti preotul si nasul lor, literar.

  • #10 by Domnul Bob on 18 October 2014 - 17:23

   Oh, Prințesă ! Sunt măgulit, dar mai lut ca mine nu există. Mă voi întoarce în mineralele pe care le-a lepădat Universul. Când a fost, când va fi.

 5. #11 by Allexyanna on 12 October 2014 - 15:49

  Frumos. Pai daca pentru tine fiecare litera scurteaza viata nu le mai folosi. Inlocuieste-le cu gesturi 🙂

  • #12 by Domnul Bob on 12 October 2014 - 16:48

   Păi vreau să fentez sistemul cu gânduri, mi-e teamă ca gesturile să nu mă dea de gol 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: