Fără intenție


Pentru că Google are gura mare, tocmai m-a anunțat că cineva insistă să-și creeze un cont de email cu numele meu. Poate că e un nou venit pe aceste meleaguri, ori poate e un nepoftit.
De aceea, dacă primiți mesaje semnate de mine, nu sunt eu acela. Aruncați-le la Junk sau Trash. Eu nu trimit mailuri fără să-mi dau voie și, oricum, nici nu știu unde-i butonul Send în Command Prompt.
Ce am de scris, eu scriu aici. Ce am de spus, eu spun la ureche. Ce am de poftit, eu poftesc în gând.

  1. #1 by cunoastetilimitele on 5 October 2015 - 21:39

    Pofta in gand este cea mai buna si sigura, eu dupa ce mi-am postat doua adrese de mail pe un site de mare tiraj, ma trezesc la cateva zile cu “Mare Castig oferit ” cum naiba ma intreb, nu cred in castiguri fara munca si tocmai acum ma trezii cu nu mai mult de 4 oferte de loterii care-mi indicau doar sa trimitet un mail sa dau de X-ulescu care culmea cicata m-ar premia substantial pe ochii mei frumos. Boon, ultima oferta primita cu atasament si cheie de deschidere era sponsozirata de nimeni altul decat Hotel Alexandrios din Busteni, incarc atasamentul pe tableta si ce credeti ( tableta o folosesc doar ptr citit) nu ptr chestii importante,boon si desteapta mea tableta imi spune asa ( file relu42) cannot open.So infractorul era roman. Bai nu se poate romanii astia ai nostrii nu mai vor sa pliveasca o buruiana, sa puna un pom, lenesi au devenit domnule.

    • #2 by Domnul Bob on 6 October 2015 - 21:27

      Poate era nigerian 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: